• KWALITEIT STEIGERS VOOR DE BOUWBRANCE
    Tevens het periodiek keuren van al uw steiger en klimmateriaal
  • VEILIGHEID BOVEN ALLES!
    Laat uw materialen tijdig keuren!

Multiklim steiger

De multiklim steiger is in combinatie met diverse andere bekende merken te gebruiken en kan daarom zonder problemen in uw bedrijf ingepast worden.

Multiklim steigers voldoen, evenals onze werkstellingen, werkvloeren, kamersteigers enz. aan de strengste veiligheidseisen, zoals NEN-EN 1004 en NEN-EN 1298 en beantwoorden aan alle voorschriften volgens de Arbowet. De rolsteigers worden uitgevoerd conform de CEN-normen.

Natuurlijk voldoen onze Multiklim rolsteigers met gemak aan alle gestelde voorschriften volgens de Arbowet. Maar zij hebben méér te bieden:
- Het gebruik van hoogwaardig aluminium waarborgt een extra lange levensduur.
- De steiger laat zich heel gemakkelijk op- en afbouwen.
- De schoren waarborgen een hoge mate aan stabiliteit door de uitstekende vergrendelingsmethode.
   Hierbij heeft de schoorklauw over meer dan 225 graden contact met de sport.
- De vloeren zijn gemaakt van uiterst degelijk kokerprofiel en aan de bovenzijde voorzien van antislip plaatmateriaal.
   Ze worden uitgevoerd mèt en zonder luik.

 

Multiklim rolsteigers kunnen op iedere gewenste maat geleverd worden. De onderdelen, zoals schoren en vloeren, kunnen in combinatie met diverse bekende merken gebruikt worden.

De Multiklim heeft een volgelast opbouwframe van de hoogste kwaliteit. Door gebruik van hoogwaardige legeringen is dit frame een van de sterkste in haar soort. De sporten zijn voorzien van een antislipprofiel, waardoor een goede grip verzekerd is, hetgeen door de Arbowet-geving verplicht wordt gesteld. Door de slijtvastheid van het profiel heeft de sport een zeer lange levensduur.

De vloeren zijn gemaakt van een sterk aluminium kokerprofiel en voorzien van een antislip toplaag. Voor een veilige montage zijn ze voorzien van een borgpen. De vloeren zijn leverbaar mèt en zonder luik. In de afmeting breed 60 cm, lang 190/245/305/400 cm.

De schoren zijn voorzien van een exclusieve probleemloos werkende sluiting waarop vuil geen invloed heeft. De schoorklauw heeft over meer dan 225 graden contact met het opbouwframe.

De wielen kenmerken zich door een veilige dubbele rem-aktie. Deze dubbele rem-aktie wordt verkregen door gebuik van het voetpedaal.

Hierdoor plaatst het wiel zich direct onder het middelpunt van de wielstaander. De 200 mm. wielen zijn uitgevoerd in slijtvast polyamide of in rubber. Voorts zijn de wielen voorzien van een in hoogte verstelbare en uitstekend te borgen aluminium voetspindel