• KWALITEIT STEIGERS VOOR DE BOUWBRANCE
    Tevens het periodiek keuren van al uw steiger en klimmateriaal
  • VEILIGHEID BOVEN ALLES!
    Laat uw materialen tijdig keuren!

Euro steiger

Het meest in het oog springende, slimme element van de serie Euroframes is de borging. Een Euroframe borgt zichzelf, zodat het zoek raken van borgpennen verleden tijd is.

Euroframes kunnen in combinatie met diverse bekende merken gebruikt worden.

Euro aluminium rolsteigers voldoen met gemak aan alle gestelde normen. Maar zij hebben méér te bieden.
Het gebruik van hoogwaardig aluminium waarborgt een extra lange levensduur. Door de taps toelopende pen op het frame, die zichzelf borgt, zijn losse borgpennen overbodig. De steiger laat zich heel gemakkelijk op- en afbouwen, zonder dat daarvoor geweld gebruikt behoeft te worden. Hierdoor behoren platgeslagen sporten en schoren die daar niet meer omheen passen tot het verleden.

 

De schoren zijn voorzien van een exclusieve probleemloos werkende sluiting waarop vuil geen invloed heeft. De vloeren zijn gemaakt van uiterst degelijk kokerprofiel en aan de bovenzijde voorzien van antislip plaatmateriaal. Ze worden uitgevoerd mèt en zonder luik.

Euro rolsteigers kunnen op iedere gewenste maat geleverd worden. De onderdelen, zoals schoren en vloeren, kunnen in combinatie met diverse bekende merken gebruikt worden.

 

Het Euro rolsteigerframe is een volgelast opbouw-frame van de hoogste kwaliteit.
Door gebruik van hoogwaardige legeringen is dit frame de sterkste in haar soort. Door toepassing van “glanzend aluminium” is tevens het vuile-handen tijdperk voorgoed voorbij. De sporten zijn voorzien van een “gerstekorrel”-motief, waardoor een enorme antislipwaarde is verkregen. Hetgeen door de ARBO-wetgeving verplicht is gesteld.
Zowel vóór- als achterwaarts, maar ook zijwaarts uitglijden behoren hiermee tot het verleden. Door de slijtvastheid van het profiel heeft de antislip-sport een zeer lange levensduur.

De vloeren zijn gemaakt van een sterk aluminium kokerprofiel en voorzien van een antislip toplaag. Voor een veilige montage zijn ze voorzien van een borgpen. De vloeren zijn leverbaar mèt en zonder luik. In de afmeting breed 60 cm, lang 190/245/305/400 cm.

De schoren zijn voorzien van een exclusieve probleemloos werkende sluiting waarop vuil geen invloed heeft. De schoorklauw heeft over meer dan 225 graden contact met het opbouwframe.


De wielen kenmerken zich door een veilige dubbele rem-aktie. Deze dubbele rem-aktie wordt verkregen door gebuik van het voetpedaal.

Hierdoor plaatst het wiel zich direct onder het middelpunt van de wielstaander. De 200 mm. wielen zijn uitgevoerd in slijtvast polyamide of in rubber. Voorts zijn de wielen voorzien van een in hoogte verstelbare en uitstekend te borgen aluminium voetspindel